دکتر عباسعلی خادمی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی سازمان نظام پزشکی با بیان این که طبق قانون مجلس نظام ارجاع ، پزشک خانواده ، امضای الکترونیک و پرونده سلامت سلامت الکترونیک باید موجود باشد تا نسخه نویسی الکترونیکی اجرایی شود؛ اظهار کرد: درصدی از این مهم در بخش های خصوصی اجرا شده اما در برخی بیمارستان ها و مناطق دورافتاده هنوز زیرساخت لازم برای نسخه نویسی الکترونیک وجود ندارد .
وی افزود: از پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر به تعویق افتادن 6ماهه این طرح حمایت می کنیم و بهتر است مدتی بصورت هیبرید یعنی ترکیبی از الکترونیک و کاغذی باشد تا مشکلات آن رفع شود .
وی ادامه داد: باید فرصتی داده شود تا ظرف مدت شش ماه تا یکسال زیرساخت های مورد نیاز این طرح در مناطق مختلف کشور اماده شده و همه بتوانند نسخه الکترونیک را اجرا کنند .
نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی بر ضرورت همکاری سازمان های بیمه گربرای پیشتیبانی از هزینه های اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: باید تعرفه نسخه نویسی الکترونیک بصورت کارشناسی و عادلانه تعیین شود و سازمان های بیمه گر حمایت مالی لازم را در زمینه داروخانه، آزمایشگاه ؛پرسنل و ... انجام دهند تا بصورت یکپارچه این طرح اجرایی شده و از نظام سلامت از محاسن آن بهره مند شود.
انتهای پیام