یکشنبه، 12 مهر 1405

تفاهم‌نامه همکاری سازمان نظام پزشکی و بانک توسعه تعاون برای حمایت مالی از فعالان حوزه سلامت امضا شد

  • 12 مهر 1405
  • 00:07
  • 0 دیدگاه
  • Article Rating
تفاهم‌نامه همکاری سازمان نظام پزشکی و بانک توسعه تعاون برای حمایت مالی از فعالان حوزه سلامت امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری سازمان نظام پزشکی و بانک توسعه تعاون برای حمایت مالی از فعالان حوزه سلامت امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران و بانک توسعه تعاون، با هدف توسعه تعاملات بانکی و مالی، استفاده از ابزارهای نوین تأمین مالی و تسهیل دسترسی جامعه پزشکی به خدمات و محصولات اعتباری به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، این تفاهم‌نامه زمینه ارائه خدمات مالی به پزشکان، دندان‌پزشکان، داروسازان، صاحبان مطب‌ها و داروخانه‌ها و دیگر فعالان حوزه سلامت را فراهم می‌کند. تأمین سرمایه در گردش، توسعه خدمات اعتباری و حمایت از خرید مطب و تجهیزات پزشکی، از مهم‌ترین محورهای همکاری دو مجموعه است.

در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، امیرهوشنگ عصارزاده، مدیرعامل بانک توسعه تعاون، با قدردانی از خدمات جامعه پزشکی گفت: فعالان حوزه سلامت در مقاطع دشوار کشور، از دوران همه‌گیری کرونا تا شرایط بحرانی، نقش برجسته‌ای در خدمت‌رسانی به مردم داشته‌اند و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی آنان می‌تواند به استمرار و ارتقای خدمات سلامت کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه همکاری بانک توسعه تعاون و سازمان نظام پزشکی نباید به مفاد این تفاهم‌نامه محدود بماند، از آمادگی بانک برای طراحی و اجرای مدل‌های متنوع و به‌روز تأمین مالی برای فعالان حوزه سلامت خبر داد.

عصارزاده همچنین با اشاره به مأموریت بانک توسعه تعاون در حمایت از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط اظهار کرد: بخش قابل توجهی از فعالان حوزه سلامت در این گروه قرار می‌گیرند و شبکه گسترده شعب بانک در استان‌ها و شهرستان‌ها می‌تواند امکان ارائه خدمات مالی به جامعه پزشکی در سراسر کشور را فراهم سازد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون، کارت اعتباری اصناف را یکی از محصولات در دست طراحی این بانک معرفی کرد و افزود: این ابزار می‌تواند برای تأمین سرمایه در گردش فعالان حوزه سلامت، به‌ویژه داروخانه‌ها، مورد استفاده قرار گیرد. اعتبار اختصاص‌یافته در این مدل پس از بازپرداخت، دوباره قابل استفاده خواهد بود و نیاز به دریافت تسهیلات جدید در هر مرحله را کاهش می‌دهد.

وی همچنین از آمادگی بانک برای بازنگری در سقف تسهیلات خرید مطب و تجهیزات پزشکی متناسب با افزایش هزینه‌ها خبر داد و گفت: ظرفیت همکاری دو مجموعه تنها به تأمین مالی پزشکان محدود نیست و می‌توان ابزارهایی را طراحی کرد که بیماران نیز برای دسترسی بهتر به خدمات درمانی از آنها بهره‌مند شوند.

در ادامه، دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به عضویت نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر از گروه‌های مختلف سلامت در این سازمان گفت: فعالیت ۲۲۰ سازمان نظام پزشکی در شهرستان‌های کشور، ظرفیت گسترده‌ای برای توسعه همکاری‌های مشترک با شبکه بانکی ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه ماهانه حدود ۹۰ میلیون نفرخدمت در حوزه سلامت ارائه می‌شود، افزود: جامعه پزشکی ارتباط مستقیم و مستمری با بخش بزرگی از مردم دارد و حمایت از پایداری اقتصادی فعالان این حوزه، در نهایت به حفظ کیفیت و استمرار خدمات سلامت منجر خواهد شد.

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی، حمایت از پزشکان جوان را یکی از ضرورت‌های این همکاری دانست و تصریح کرد: بخشی از پزشکان در آغاز فعالیت حرفه‌ای با محدودیت‌های مالی، هزینه‌های بالای راه‌اندازی مطب و تأخیر در دریافت مطالبات روبه‌رو هستند. تسهیل دسترسی آنان به خدمات بانکی و اعتباری می‌تواند در پایداری فعالیت حرفه‌ای و بهبود کیفیت خدمت‌رسانی مؤثر باشد.

رئیس‌زاده ابراز امیدواری کرد امضای این تفاهم‌نامه، زمینه شکل‌گیری همکاری‌های پایدار میان سازمان نظام پزشکی و بانک توسعه تعاون و ارائه خدمات مالی متناسب با نیازهای واقعی جامعه پزشکی و فعالان حوزه سلامت را فراهم کند.
 


سازمان نظام پزشکی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.