جمعه، 3 اسفند 1403

در نامه رئیس کل سازمان نظام پزشکی به رؤسای انجمن‌های علمی گروه‌های پزشکی تاکید شد:

ضرورت نظام‌مند شدن تبلیغات اعضای جامعه پزشکی

ضرورت نظام‌مند شدن تبلیغات اعضای جامعه پزشکی
دکتر محمد رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی، در نامه‌ای به رؤسای محترم انجمن‌های علمی گروه‌های پزشکی، بر نظام‌مند شدن تبلیغات اعضای جامعه پزشکی در فضای مجازی تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، در این نامه، به انتشار محتوای تبلیغاتی نامتعارف و غیرقانونی از سوی برخی اعضای جامعه پزشکی در فضای مجازی اشاره شده و عنوان گردیده که این اقدامات با شئون، اخلاق و جایگاه حرفه‌ای پزشکان تناسبی ندارد و موجب وهن جامعه پزشکی می‌شود.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی اعلام کرد که چنین تبلیغاتی طبق آئین‌نامه‌های موجود، مستلزم پیگرد انتظامی است و از انجمن‌های علمی خواسته شده است که ضمن پیشگیری از تبعات انتظامی برای همکاران، نظارت بیشتری بر محتوای منتشر شده توسط اعضای منتسب به جامعه پزشکی داشته باشند. همچنین تأکید شده که هرگونه فعالیت تبلیغاتی باید مطابق با قوانین و دستورالعمل‌های مجوزدار صورت گیرد و انجمن‌ها در این راستا اقدام جدی و مؤثر داشته باشند.

 

خسروی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.