چهارشنبه، 26 دی 1403

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور :

دوقطبی کاذب طب سنتی و طب مدرن ما را از داشته های ارزشمند خود غافل کرده است

دوقطبی کاذب طب سنتی و طب مدرن ما را از داشته های ارزشمند خود غافل کرده است
رئیس سازمان نظام پزشکی کشور درباره دو قطبی طب سنتی و طب مدرن اظهار کرد: این دوقطبی را شارلاتان‌هایی به خاطر منافع مادی خود ایجاد کردند.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور درباره دو قطبی طب سنتی و طب مدرن اظهار کرد: این دوقطبی را شارلاتان‌هایی به خاطر منافع مادی خود ایجاد کردند.

 به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور، دکتر محمد رئیس زاده در سمپوزیوم چالش‌های درمان ناباروری و جنین‌شناسی کشور که امروز پنج‌شنبه ۱۱ مردادماه توسط انجمن جنین‌شناسی و بیولوژی تولیدمثل در پژوهشگاه رویان برگزار شد، گفت: برگزاری چنین همایش‌هایی امری ضروری است و سربلندی ما در دنیا به خاطر توانمندی‌های علمی ما است. اگر از توانمندی‌های علمی خود بازبمانیم چیزی برای افتخار نداریم.

 وی با بیان اینکه رشته جنین‌شناسی ارتباط تنگاتنگی با قرآن و روایات دارد، گفت: در بخش‌های مختلف قرآن به تکوین جنین و .. اشاره شده است. پیشنهاد من این است که برای هر یک از این موضوعات یک گروه تحقیقاتی شکل بگیرد.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: بشر ۲۰ قرن در بحث شناسایی و فرآیند تولیدمثل سردرگم بود و ۲ هزار سال طول کشید تا تخمک و اسپرم و نظریه لقاح شناخته شود. این در حالی است که ۱۲۰۰ سال قبل از آن، در روایات و آیات قرآن کریم اشارات عمیق و دقیقی در این خصوص وجود داشته است.
وی تاکید کرد: این‌ها زمینه ی مطالعات بسیار عمیقی است و انجمن علنی جنین شناسی و بیولوژی تولید برای این امر اولویت دارد.

رئیس‌زاده در مورد غفلت ما از طب سنتی گفت: کتاب قانون ابن سینا ۶۰۰ سال رفرنس دانشگاه‌های جهان بود ولی این کتاب ۸۰۰ سال بعد از اروپایی‌ها در سال ۱۳۶۳ در ایران ترجمه شد.

وی ادامه داد: ما با میراث عظیم طب سنتی و ومفاهیم علمی قرآن بیگانه هستیم و از آن غافل هستیم.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به مقالات مرز دانشی در حوزه گوارش گفت: مفهوم کلی این موضوعات توسط ابن سینا و سایر حکمای ما مطرح شده بود و سیریل الگود در کتاب تاریخ پزشکی ایران نوشته است که مفاهیم اصلی طب مدرن قرنها قبل توسط ایرانیان ابداع شده است و اگر زودتر به آن توجه می‌کردیم، پیش از این ما می‌توانستیم این مفاهیم را در دنیا مطرح کنیم اما دوقطبی کاذب طب سنتی و مدرن ما لا از این مباحث غافل کرده است.

رئیس زاده با تاکید بر اینکه مباحث جنین شناسی مطرح شده ی ملی و دینی باید توسط یک گروه تخصصی در انجمن جنین‌شناسی مورد تحقیق و پژوهش قرار گیرد، گفت: اگر کارها را امروز جدی بگیریم و ممکن است تا ۳۰ سال دیگر به دستاوردهای قابل توجهی برسیم.

وی درباره اجرایی نشدن مصوبه اعطای نظام پزشکی به متخصصین بیولوژی تولید مثل گفت: در نظام پزشکی رشته های مختلفی وجود دارد و این بخش‌ها هر یک در انتخابات نظام پزشکی و مجمع آن سهمیه مشخصی دارند و اینکه متخصصان بیولوژی تولیدمثل در کدام یکی از گروه‌ها قرار بگیرند، میتواند در فرآیند انتخابات نظام پزشکی اثرگذار باشد و لازم است با دقت توسط شورای عالی نظام پزشکی تعیین تکلیف شود.

وی ادامه داد: شورای عالی نظام پزشکی هنوز به جمع بندی نرسید که به متخصصان جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل در ذیل کدام رشته شماره نظام بدهیم. کار اصلی انجام شده ولی اینکه جزو کدام گروه‌ها باشند در اختیار شورای عالی میباشد.

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به قانون جوانی جمعیت در مورد بیمه‌ها گفت: بیمه‌های ما عمق ندارند. جمعیت بسیار زیادی درگیر مشکل ناباروری هستند و اگر مشکلات آن‌ها را به صورت جدی نبینیم آثار و تبعات آن بیشتر می‌شود.

وی تاکید کرد: اینکه علم روز دنیا و بهترین تجهیزات در خدمت مردم باشد، حق مردم ما است. باید این مطالب را دنبال کرد و پوشش بیمه‌ها را عمق داد تا مردم به لحاظ دسترسی و کیفیت خدمات دغدغه‌ای نداشته باشند. وظیفه ما این است که مسائل را پیگیری کنیم.

 

 

پایان خبر/

سازمان نظام پزشکی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.