شنبه، 1 دی 1403

جامعه پزشکی دردآشنای مردم است/ بیمه ها باید قسمت عمده تعرفه‌ها را تقبل نمایند

جامعه پزشکی دردآشنای مردم است/ بیمه ها باید قسمت عمده تعرفه‌ها را تقبل نمایند
رئیس هیات مدیره نظام پزشکی شوش دانیال با اشاره به این که جامعه پزشکی خود را جدای از مردم ندانسته و همواره در بطن جامعه بوده است؛ گفت:جامعه پزشکی در تماس با قشر آسیب پذیر بوده و دردآشنای مردم است؛ لذا راضی بر فشار آمدن به مردم جهت پرداخت هزینه های درمانی نیست بلکه بیمه ها باید قسمت عمده تعرفه‌ها را تقبل نمایند.

دکتر علی هدایتی نژاد در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با اشاره به این که جامعه پزشکی با بحران افزایش دستمزد پرسنل مراکز درمانیِ بخش خصوصی ،افزایش اجاره بهای مطب‌ها،افزایش تعرفه های خدمات عمومی مثل آب ،برق ،گاز و نیز مواد مصرفی روبه رو است، اظهار کرد: مراکز درمانی بخش خصوصی برای سرپاماندن و تاب آوری ناچار به افزایش تعرفه‌های درمانی خود هستند که تنها منبع درآمد آن ها است.

وی با اشاره به این که جامعه پزشکی خود را جدای از مردم نمی داند و همواره در بطن جامعه بوده و در تماس با قشر آسیب پذیر جامعه است؛ افزود: جامعه پزشکی دردآشنای مردم بوده و  هرگز راضی به این نیست که هزینه های درمانی به مردم فشار آورده و به آن ها تحمیل شود؛ لذا تنها راهکار معقول این قضیه استفاده از پتانسیل بیمه ها است که باید قسمت عمده تعرفه ها را تقبل نموده و رابطه مالی بین پزشک و بیمار را کاهش داده و رنج بیماری را بر بیماران تسهیل نمایند.

وی با بیان این که طبق قانون تشکیل سازمان نظام پزشکی مصوب مجلس شورای اسلامی، تعیین تعرفه های بخش خصوصی بر عهده نظام پزشکی بوده که در اقدامی نامعقول این حق از نظام پزشکی سلب شده است؛ ادامه داد: در طی سال‌های متمادی تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی توسط سازمان نظام پزشکی تعیین می شد و هیچ گاه غیرکارشناسی و غیرمعقول نبوده بلکه همواره با نظر خواهی از کارشناسان خِبره و استفاده از تجربیات دست اندرکاران کهنه کار حِرف مختلف پزشکی و درنظر گرفتن تمام زوایای امر، اقدام به تعیین تعرفه می شد که رضایت نسبی همکاران را در پی داشت .

رئیس هیات مدیره نظام پزشکی شوش دانیال تصریه کرد:  کارشناسان سازمان نظام پزشکی در طی سال‌های تعیین تعرفه؛ ثابت کردند که زیاده خواه نبوده و رضایت طرفین را مدنظر دارند. مسلما تعرفه گذاری درست و مبتنی بر اصول بدیهی مصارف و درآمدها و با در نظر گرفتن واقعیت‌های موجود جامعه می تواند به تاب آوری مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی کمک نماید و  خدمت رسانی مطلوب این مراکز به مراجعین را تسهیل نماید .

هدایتی نژاد با اشاره به این که تعیین تعرفه در اکثر اصناف بر عهده خودِ صنف است؛ خاطرنشان کرد:در مورد خدمات درمانی هم باید این تعرفه گذاری توسط متولیان امر درمان که آگاه بر زوایای مختلف بهداشت و سلامت هستند ، انجام شود.

وی تاکید کرد: در وضعیت فعلی که شورای عالی بیمه با ترکیبی نابرابر اقدام به تعرفه گذاری می کند و اکثریت اعضای آن خریداران خدمت هستند؛ مسلما این‌کار به درستی انجام نخواهد شد .

وی اظهار کرد:در تعیین تعرفه مواردی مانند حق فنی ،حق حرفه ای ،تورم موجود در جامعه ، مصارف و هزینه  بخش های ارائه دهنده خدمت باید در نظر گرفته شود و با محاسبه زمان صرف شده و هزینه های صورت گرفته برای هر مراجع به یک تعرفه نسبی معقول نائل شویم که مرضی الطرفین بوده و بتواند به تاب آوری مراکز منجر شود .

رئیس هیات مدیره نظام پزشکی شوش دانیال با ا شاره به این که مدت زمان تحصیل پزشکان طولانی بوده و پس از اتمام آن باید دوران طرح خود را گذرانده و سختی های طاقت فرسایی را متحمل شوند؛ یادآور شد: جامعه پزشکی انتظار دارد با شروع کار و ورود به بازار بتواند از یک زندگی معقول در حد مورد انتظار برخوردار باشد که به نظر می رسد با تورم موجود و تعرفه های نامتناسب امکان این برخورداری وجود ندارد .

وی گفت: لذا پزشکان به ناچار عطای کار پزشکی را به لقایش بخشیده و برای کسب درآمد معقول؛ یا به کارهای پردرآمدتر و با مسئولیت کمتر روی می آورند یا در صورت فراهم بودن شرایط اقدام به مهاجرت می کنند.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.