شنبه، 1 دی 1403

ثمره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی علوم پزشکی 7 سال بعد به دست خواهد آمد/ فکری به حال ماندگاری همکاران در مناطق محروم کنید

ثمره افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی علوم پزشکی 7 سال بعد به دست خواهد آمد/ فکری به حال ماندگاری همکاران در مناطق محروم کنید
رئیس نظام پزشکی ملارد با بیان این که مشکل کمبود ارائه خدمات پزشکی در مناطق محروم و دور افتاده دستاویزی برای سیاستگذاران در جهت افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی شده است؛ گفت:  در حالی بحث افزایش پذیرش دانشجو مطرح‌می‌شود که ثمره این داستان حداقل ۷سال بعد به دست خواهد آمد و تا آن زمان مشکل کمبود ارائه خدمات هنوز به قوت خود باقی است.

دکتر شهریار موسوی نژاد در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با اشاره به مباحثی که اخیرا در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته های مختلف علوم پزشکی مطرح شده است؛ اظهار کرد: این افزایش تعداد پزشک یا دندانپزشک حتی اگر همین‌امروز هم‌ رخ دهد تا زمانی که زیر ساخت های مناسب از جمله شرایط اولیه زندگی در خور و شأن افراد، پرداخت به موقع و متناسب با شغل آنها، وجود شرایط و امکانات ارائه خدمت مناسب با نیاز های جامعه و...وجود نداشته باشد،هیچ دردی را دوا نخواهد کرد.

وی با بیان این که مشکل کمبود ارائه خدمات پزشکی در مناطق محروم و دور افتاده دستاویزی برای سیاستگذاران در جهت افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی شده است؛ افزود: در حالی بحث افزایش پذیرش دانشجو مطرح‌می‌شود که ثمره این داستان حداقل ۷سال بعد به دست خواهد آمد و تا آن زمان مشکل کمبود ارائه خدمات هنوز به قوت خود باقی است.

رئیس نظام پزشکی ملارد ادامه داد: با توجه به آمار مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان ایرانی ،افزایش تعداد تحصیل کرده‌های رشته های پزشکی و دندانپزشکی بیشتر از مردم ایران ‌به نفع مردم کشورهای مهاجر پذیری مانند کانادا و آمریکا است که بدون پرداخت ریالی متخصصین کشور را به خود جذب کرده و نیروی آماده به کار را بدون زحمت در بازار خود به کار می‌گیرند.

موسوی نژاد با اشاره به این که در تمام دنیا به دنبال صادر کردن تخصص و فروش آن و کسب در آمد ملی هستند؛ اذعان کرد: واقعا مایه تاسف است که ما نیروهای خود را به رایگان در اختیار دیگران قرار می‌دهیم. و به جای علم فروشی عالِم می‌فروشیم.

وی گفت : اگر سرمایه های ملی که برای تربیت این تعداد دانشجوی مازاد و آماده مهاجرت در نظرگرفته می شود با مدیریت دقیق برای ماندگاری همین‌تعداد تحصیل کردگان در ایران صرف شود؛ در کوتاه مدت شاهد افزایش ارائه خدمت در مناطق نیازمند خواهیم بود لذا باید فکری به حال ماندگاری همکاران در مناطق محروم و دورافتاده داشت.

رئیس نظام پزشکی ملارد خاطرنشان کرد: متاسفانه مانند بسیاری از تصمیمات احساسی و غیر کارشناسی، موضوع افزایش پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی هم با ملغمه ای از چاشنی سیاسی مصوب شد و در نهایت به جای تسهیل شرایط دریافت خدمات توسط گیرندگان آن (بیماران) موجب خروج تعداد کثیری از تحصیل کردگان و نیروهای متخصص از کشور خواهد شد .

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.