به گزارش خبرنگار اداره کل روابط عمومی ، اعضای هیات مدیره انجمن رادیولوژی ایران صبح امروز یکشنبه( 5 دی ماه 1400) با دکتر محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی دیدار و گفت و گو کردند.
در این جلسه هر یک از اعضای هیات مدیره انجمن رادیولوژی به بیان اهم مسائل و معضلات رشته رادیولوژی از جمله پایین بودن تعرفه ها، تداخلات بین رشته ای ، بالا بودن نرخ ارز با توجه به این که تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز این رشته بیشترین ارزبری را دارد، ضرورت نوسازی دستگاه ها و تجهیزات مراکز و موسسات رادیولوژی و سونوگرافی در بازه زمانی 3 تا 5 سال اما همچنان به علت مشکلات تعرفه ای و بالا بودن نرخ ارز مراکز رادیولوژی به جای تعویض اقدام به آپدیت تجهیزات خود می کنند و ... نمودند.
اعضای هیات مدیره انجمن رادیولوژی ایران ضمن بیان مشکلاتی که همکاران خود در این رشته با آن ها مواجه هستند و این که عدم توجه مسئولان ذیربط به معضلات این رشته سبب خواهد شد که سلامت مردم دچار لطمه شود، از رئیس کل سازمان نظام پزشکی خواستار پیگیری مطالبات و رفع چالش های موجود در این حوزه شدند.
دکتر محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی نیز پس از استماع نظرات حاضرین در جلسه ضمن بیان این که همه رشته های گروه پزشکی به نوعی وابسته به رادیولوژی هستند، اظهار کرد: رشته رادیولوژی در بحث تشخیص و مداخلات درمانی جایگاه مهمی دارد و بدون آن حتی تصور درمان خیلی از بیماری ها امکانپذیر نیست.
وی افزود:پنج چالش عمده در حوزه سلامت داریم که دو مورد آن مربوط به ذی نفعان بیرونی است از جمله هجمه به جامعه پزشکی که اکنون به یک همگرایی و اجماع تبدیل شده است و دیگری مسائل معیشتی ،تعرفه های نامتناسب و مسائل اقتصادی است که جامعه پزشکی با آن دست به گریبان بوده و نباید درآمد بالای تعداد معدودی از همکاران را به کل جامعه پزشکی تعمیم داد.
وی در خصوص چالش های درونی جامعه پزشکی گفت: رعایت و مراقبت از اخلاق حرفه ای و پزشکی از جمله مباحث جدی است که همواره باید به آن توجه داشت و باید خود انجمن ها نسبت به خطاهایی که ممکن است گاهی اوقات از سوی برخی همکاران رخ دهد نظارت داشته و تذکرات لازم را در جهت برطرف شدن آن بدهند.
رئیس کل سازمان نظام پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود به تعارضات بین رشته ای اشاره کرد و ادامه داد: رشته های تشخیصی و درمانی هر روز در حال آپدیت شدن بوده و بوجود آمدن تعارض امری اجتناب ناپذیر است اما خود جامعه پزشکی باید توجه داشته باشد تا به حریم رشته دیگر تجاوز نکند و مهم تر آن که تعارضات به سطح جامعه و فضای عمومی کشانده نشود .
رئیس زاده خاطرنشان کرد: باید نسبت به توانمندی ،آموزش و ارتقای مهارت جامعه پزشکی اقدام نموده و بسترهای لازم را در جهت ارتقای سطح آموزش و توانمندی همکاران در گروههای مختلف پزشکی فراهم کنیم.
وی درپایان با اشاره به این که به طور جدی پیگیر مطالبات و معضلات گروههای مختلف پزشکی هستیم ، به مبحث سلامت دیجیتال اشاره و بیان کرد: هم اکنون باید به این مقوله فکر کنیم زیرا روش ها و تکنولوژی های جدید دیجیتال به حوزه سلامت ورود کرده و باید خود را با آن وفق دهیم و هر قدر سریعتر در این زمینه عمل کنیم در آینده با چالش های کمتری مواجه خواهیم بود.
انتهای پیام