فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، بر آمادگی بیش از پیش بیمارستان ها برای مواجهه با موج پنجم کرونا تاکید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از مهر؛علیرضا زالی در وبیناری که با رؤسا و مدیران بیمارستانهای پایتخت با محوریت آمادگی در برابر پیک پنجم کرونا برگزار شد، با هشدار نسبت به پیک پنجم کرونا، خواستار آمادگی بیمارستانها و مراکز درمانی برای پذیرش بیماران جدید در روزهای آتی شد.
وی با اشاره به فعال سازی کمیتههای ترخیص در بیمارستانها، در پیکهای قبلی کرونا، یادآور شد: این کمیتهها نقش بسیار مؤثری را در گردش بیمارستانی و شناور سازی تختهای بیمارستانی داشتند که باعث میشود مدیریت بیمارستان برای تصمیم گیری درباره تختهای بیمارستانی با چابکی بیشتری عمل کند؛ بنابر این ضروری است که برای آمادگی در برابر پیک پنجم کرونا نسبت به راه اندازی کمیته ترخیص اقدام شود.
زالی ادامه داد: همچنین برای حفظ و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به بیماران، آرایش تیمهای درمانی باید به گونهای باشد که اواخر هفته و در روزهای تعطیل نقصانی در ارائه خدمات به بیماران ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه هم اکنون در آستانه خیز پنجم کرونا هستیم، نسبت به ضرورت آمادگی برای توسعه و راه اندازی بخشهای جدید در بیمارستانهای پایتخت تاکید کرد.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، خواستار مدیریت اعمال جراحی غیر ضروری و بخشهای غیرکرونایی بیمارستانها در دوران پیک جهت ظرفیت سازی برای بیماران کرونایی شد.
زالی همچنین با هشدار نسبت به احتمال واکسن گریز بودن واریانت جدید کرونا، بر ضرورت حساسیت کادر بهداشت و درمان برای رعایت پروتکلهای بهداشتی و حفاظت از خود در برابر بیماری کرونا تاکید کرد.
وی با بیان اینکه راه اندازی درمانگاههای سرپایی کرونا برای تزریق رمدسیویر در پیکهای قبلی کرونا در تهران تجربه بسیار موفقی بوده است، خواستار توجه ویژه رؤسای بیمارستانها به این تجربه به عنوان یک استراتژی روشن برای کاهش بار بیمارستانها و بار ویروس در گردش در سطح شهر شد.
زالی، تغییر در الگوی سنی مراجعان، تلفیق علائم گوارشی با علائم تنفسی، سرعت در بستری بیماران در بخشهای مراقبتهای ویژه، کوتاه بودن فاصله زمانی بین ابتلای اولیه تا بستری در بیمارستان و درگیری شدید ریوی را از ویژگیهایی دانست که هم اکنون در اکثر بیمارستانهای پایتخت درباره بیماران کرونایی مشاهده میشود.
وی همچنین سامانه ۶۰۷۰ را سامانهای بسیار پرکاربرد برای تسهیل در جایابی بیماران دانست و خواستار تقویت آن شد.