یکشنبه، 2 دی 1403

ایجاد شرایط مناسب، تمایل به مهاجرت را در بین نخبگان جامعه پزشکی کاهش می دهد

ایجاد شرایط مناسب، تمایل به مهاجرت را در بین نخبگان جامعه پزشکی کاهش می دهد

عضو شورای عالی نظام پزشکی با اظهار تاسف از افزایش مهاجرت نخبگان جامعه پزشکی گفت: سیاستگذاران حوزه سلامت باید زمینه فعالیت نخبگان جامعه پزشکی را فراهم کرده تا شاهد مهاجرت آنان به سایر کشورها نباشیم.

دکتر بهنام عباسیان عضو شورای عالی نظام پزشکی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی این سازمان با بیان این که جامعه پزشکی پتانسیل نهفته سلامت مردم و جامعه است؛ اظهار کرد: طی سال های اخیر بسیاری از همکارانمان  انگیزه کار و فعالیت خود را از دست داده و شاهد مهاجرت آنان به سایر کشورها هستیم.

وی افزود: سیاستگذاری ها در حوزه سلامت باید به گونه ای باشد که نخبگان جامعه پزشکی اندوخته های خود را صرف خدمت رسانی به مردم این مرز و بوم کنند نه این که به دلایل شرایط نامساعد مالی و نبود بسترهای لازم برای ادامه فعالیت ، اقدام به مهاجرت کنند.

وی با  اشاره به تورم موجود و افزایش هزینه های سرباری حوزه سلامت ادامه داد: تلاش دولت برای مدیریت حوزه بهداشت و درمان و ارتقای سلامت آحاد مردم در شرایط پاندمی کووید 19 بر کسی پوشیده نیست اما باید شرایط اقتصادی جامعه پزشکی را با توجه به تعرفه های غیرواقعی و افزایش هزینه های جانبی در رشته های مختلف پزشکی هم مد نظر قرار داد.

عباسیان کاهش میزان درآمد اقشار مختلف جامعه پزشکی را در شرایط بحرانی کرونا یکی از معضلات مهم و اساسی عنوان کرد و گفت: لازم است که دولتمردان با اختصاص بودجه های کافی به حوزه سلامت و تقویت صنعت بیمه ارائه دهندگان و گیرندگان خدمات سلامت را راضی نگه دارند.

عضو شورای عالی نظام پزشکی با اظهار تاسف از این که بسیاری از همکارانمان با شرایط بداقتصادی مواجه هستند که ادامه فعالیت را برای آنان مشکل ساز کرده است ؛ اذعان نمود: پتانسیل های نظام سلامت سرمایه های ملی هستند که سالهای زیادی صرف دانش آموختگی خود کرده اند و نباید به راحتی آن ها را از دست داد.

وی تصریح کرد: در شرایط فعلی جامعه پزشکی با عشق و از خود گذشتگی در حال خدمت رسانی به بیماران بوده و بسیاری از این عزیزان را هم از دست دادیم و باید تدابیری اندیشیده شود تا علاوه بر ایجاد انگیزه برای ادامه فعالیت ، تمایل به مهاجرت را در بین آنان کاهش دهیم.

به گفته عباسیان نبود تعرفه های واقعی و عدم همخوانی هزینه ها با درآمد سبب نارضایتی ارائه دهندگان خدمات شده است که راهکار برون رفت از معضل تصحیح متدلوژی تعرفه گذاری و توجه مسئولان به بودجه های حوزه سلامت و صنعت بیمه است.

عضو شورای عالی نظام پزشکی در پایان خاطرنشان کرد: مدیریت اقتصاد سلامت باید به گونه ای باشد که هم مردم کمترین پرداخت را از جیب خود داشته و هم ارائه دهندگان خدمات گردش مالی مناسبی برای ادامه فعالیت داشته باشند.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.