پنجشنبه، 4 بهمن 1403

کاهش 40 درصدی موارد بستری بیماران کووید 19 در بیمارستان ها

کاهش 40 درصدی موارد بستری بیماران کووید 19 در بیمارستان ها
معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اعمال محدودیت های کرونا از اول آذر موجب کاهش ۴۰ درصدی موارد بستری بیماران کووید۱۹ در بیمارستانها شده اما این وضعیت شکننده است به همین علت محدودیت تردد بین شهری و محدودیت تردد از ساعت ۹ شب همچنان ادامه دارد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از ایرنا، شهنام عرشی با اشاره به این که روند کاهشی بروز و بستری بیماری کووید۱۹ در اکثر استانها همچنان ادامه دارد؛ اظهار کرد: به جز تعداد محدودی از استانها مانند مازندران که شیب نسبی صعودی دارد. شیب نمودار کرونا در اکثر مناطق کشور نزولی است، البته این وضعیت شکننده است به همین علت محدودیت تردد خودروها بین شهرها با پلاک غیر بومی همچنان برقرار است و محدودیت تردد خودرو از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح علاوه بر شهرهای نارنجی در شهرهای زرد نیز اجرا می شود.

 

وی افزود: با توجه به کاهش موارد ابتلا و بستری کرونا در کشور، در اکثر بیمارستانهای کشور بخش های بیمارستانی از حالت اشباع درآمده است و تعداد زیادی از بخش های بیمارستانی که قبل از اعمال محدودیت ها کاملا پر بودند،اکنون تخت خالی هم دارند، حدود ۴۰ درصد از موارد بستری بیماران کرونا کاسته شده است و حتی در برخی بیمارستانها که برخی بخش های بیمارستانی را به بخش کرونا تغییر کاربری داده بودند، این بخش ها تعطیل شده و به کاربری دیگری داده شده است. البته با توجه به محدودیت و کمبود تخت های آی سی یو همچنان بخش های آی سی یو پر هستند و به این زودی ها بخش های آی سی یو خالی نمی شوند.

احتمال بازگشت مجدد پیک کرونا

عرشی افزود: روند بروز و ابتلا به ویروس کرونا از حدود چهار هفته گذشته که محدودیت های جدید اعمال شد. در اکثر مناطق کشور نزولی است و امیدواریم با ادامه محدودیت ها و همکاری مردم، این روند ادامه پیدا کند، هر چند نگرانیم که اگر محدودیت ها و سختگیری ها از طرف مردم و دستگاههای اجرایی جدی گرفته نشود. اواخر دی و در بهمن ماه دوباره پیک و اوج گرفتن موارد ابتلا و فوتی کرونا را در کشور داشته باشیم. به همین علت از مردم و دستگاههای مسئول تقاضا داریم محدودیت ها و توصیه های بهداشتی را به دقت اجرا کنند.

 

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: روند اوج گرفتن و کاهش نسبی موارد کرونا هم به طبیعت این ویروس مربوط می شود و هم به میزان همکاری در رعایت محدودیت ها و پروتکل های بهداشتی بستگی دارد البته این کاهش نسبی موارد ابتلا را به رفتار ویروس نسبت نمی دهیم بلکه بیشتر به افزایش میزان رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت می دهیم.

 

وی درباره تغییر و جهش ویروس کرونا و اقدامات انجام شده برای کنترل آن تصریح کرد: با توجه به جهش ویروس کرونا در انگلستان، اقدامات پیشگیرانه لازم انجام شده از جمله اینکه پروازهای مستقیم از مبدا انگلیس و از ایران به انگلیس متوقف شد. در مورد مسافران غیر مستقیم نیز کنترلهای مرزی انجام و از همه مسافران تست گرفته می شود و افراد مشکوک قرنطینه می شوند، افرادی هم که در دو هفته گذشته از مبدا انگلیس به ایران آمده اند، همه پیگیری می شوند که آیا بیماری داشته اند یا نه و در صورتی که بیماری داشته باشند، تحت مراقبت قرار می گیرند.

 

معاون مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: در مورد جزئیات مربوط به جهش ویروس کرونا و تغییرات آن تحقیقات ادامه دارد اما بر اساس آنچه تاکنون اعلام شده به نظر می رسد میزان قدرت سرایت این ویروس حدود ۷۰ درصد بیشتر شده است اما مرگ آوری آن بیشتر نشده است.

 

وی بیان کرد: برای تامین واکسن کرونا نیز اقدامات متعددی هم برای تولید و هم خرید واکسن کرونا از خارج در کشور انجام شده و به زودی جزئیات آن به مردم اعلام می شود.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.