به گزارش اداره کل روابط عمومی نظام پزشکی دکتر حسنعلی پیشاهنگ متولد فروردین ماه سال 1347 از جمله پزشکانی است که در دوران دفاع مقدس برای خدمت به مردم و دفاع از خاک وطن هم بعنوان رزمنده و هم پزشک حضور داشته است.
وی در خصوص حضور خود در دوران جنگ تحمیلی می گوید: سال 65 پس از کنکور به جبهه رفتم و به عنوان تک تیرانداز در ام القصر واقع در منطقه فاو به خدمت مشغول شدم و پس از آن که نتایج کنکور اعلام شد به عنوان دانشجوی پزشکی وارد دانشگاه علوم پزشکی ایران شدم و در سال 67 که قطعنامه ایرن وعراق امضاء شد و هنوز دانشجو بودم به منطقه طلائیه رفتم و در بیمارستان صحرایی آن جا بعنوان پزشک یار مشغول شدم.
وی ادامه می دهد: در سال 67 که دوباره وارد فضای جنگ و جبهه شدم عراق پیشروی کرده بود و به ما نیز اسلحه داده بودند که در صورت حمله عراقی ها بتوانیم از خود دفاع کنیم و زمانی که اطلاع دادند دشمن پیشروی کرده و به بیمارستان نزدیک شده به همراه اتوبوسهایی که برای بازگرداندن نیروها فرستاده بودند از طلائیه برگشتم اما 30 نفر از کادر درمانی بیمارستان اسیر شدند و خاطره بسیار تلخی بود.
دکتر پیشاهنگ با اشاره به فعالیت های پزشکان بویژه گروههای جراحی و ارتوپدی در دروان جنگ اظهار می کند: تلاش ها و رشادتهایی که در اپیدمی کرونا از سوی همکاران مشاهده می کنیم بسیار سخت تر از آن دوران است و ایران همیشه در طول تاریخ مقابل ناملایمات (چه نظامی و چه اپیدمی بیماری ها ) ایستادگی کرده و با همراهی و همدلی مردم از بلایا و بحران عبور کرده است و در شرایط بحرانی کنونی هم نیازمند همدلی و همراهی مردم هستیم تا با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری و ... بتوانیم این شرایط سخت را پشت سر بگذاریم .
وی بیان می کند: هدف من فقط ایران وایران وایران است و اکنون نیز در مطب شخصی خود به ارائه خدمت مشغول هستم و امیدوارم با همراهی مردم و همت والای کادر درمان هر چه زودتر از این پاندمی عبور کنیم.
انتهای پیام