یکشنبه، 2 دی 1403

نحوه بازگشایی مدارس با تصمیم ستاد مبارزه با کرونا بوده است

نحوه بازگشایی مدارس با تصمیم ستاد مبارزه با کرونا بوده است

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه فوق العاده این کمیسیون برای بررسی نحوه بازگشایی مدارس گفت :در این جلسه مسوولان وزارت آموزش و پرورش اعلام کردند که بازگشایی براساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا بوده است و وزارت آموزش و پرورش نیز تابع این تصمیمات است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و به نقل از خانه ملت زهرا شیخی ، در تشریح دستور کار روز(یک‌‌شنبه 16 ماه) کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، از حضور علیرضا رئیسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت و معاونان وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: این جلسه ویژه با هدف بررسی نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در بازگشایی مدارس برگزار شد که پس از توضیحات معاونان وزارت بهداشت و وزارت آموزش، نمایندگان نیز دغدغه‌ و نگرانی‌های خود را نسبت به بازگشایی مدارس در شرایط کرونایی و میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس مطرح کردند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس افزود: توضیحات معاونان وزیر آموزش و پرورش این بود که بازگشایی مدارس با حضور فیزیکی دانش آموزان  طبق تصمیم ستاد کرونا بوده وزارت آموزش و پرورش آن را عملیاتی کرده است. از این به بعد هم هر تصمیمی که ستاد اتحاذ کند ما آن را اجرا می‌کنیم اگر قرار بر حضور فیزیکی دانش آموزان نباشد وزارت آموزش و پرورش آماده آموزش مجازی و آنلاین است.

وی با اشاره به این که مسوولان وزارت آموزش و پرورش این موضوع را هم بیان کردند که حضور دانش آموزان در مدرسه اختیاری بوده و تصمیمی است که به خانواده‌ها سپرده شده ؛ ادامه داد: برای ما هم رعایت پروتکل‌ها در شرایط زرد مربوط به شیوع کرونا سخت است ، چون در شرایط قرمز تکلیف معلوم بوده و آموزش مجازی است، اما در وضعیت زرد آموزش حضوری با رعایت پروتکل‌ها صورت می‌گیرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به صحبت‌های مسوولان وزارت بهداشت گفت: توضیح مسوولان وزارت بهداشت این بود که بر روی کاغذ پروتکل‌های سختگیرانه‌ای برای رعایت در مدارس جهت حضور فیزیکی دانش آموزان آورده شده است، اما این که چقدر می‌توانند آن را در مدارس اجرا کنند، مهم است ما در وزارت بهداشت سعی می‌کنیم بر نحوه اجرای پروتکل‌ها نظارت داشته باشیم. معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز توضیح داد که تجربه کشورهای دیگر نشان داده که بعد از بازگشایی مدارس به صورت فیزیکی،  پیک ابتلا رخ می‌دهد.

شیخی با بیان این که نمایندگان در این جلسه از تصمیم یک مرتبه و آنی برای حضور فیزیکی دانش آموزان در مدارس انتقاد کردند، اظهار کرد:  ما در این جلسه بیان کردیم که قطعا آموزش حضوری بهتر است و ما هم معتقدیم که باید همه زندگی با ویروس کرونا را یاد بگیرند، ولی آیا مقایسه وضعیت کشورمان با سایر کشورها و به دنبال آن بازگشایی مدارس استدلال درستی است؟ کشور ما به دلیل تحریم دارو و امکانات در شرایط متفاوتی با سایر کشورها قرار دارد. ما این نگرانی را هم مطرح کردیم اگر خدای ناکرده کودکان به کرونا مبتلا شوند آیا امکانات بیمارستانی و دارویی به اندازه لازم برای درمان آنها وجود دارد؟

وی تصریح کرد: ما در این جلسه از تصمیمات خلق الساعه یک دفعه و آنی انتقاد کردیم به جای این که یک مرتبه دانش آموزان را موظف به حضور در مدارس کنند می‌توانستند برنامه ریزی برای حضور دانش آموزان از اول مهر داشته و برای این کار از ظرفیت سایر وزارت خانه‌ها و همکاری مجلس هم استفاده کنند با این کار امکان تزریق کادر بهداشتی و آموزشی به وزارت آموزش و پرورش برای رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس وجود داشت، اقدامی که با اعلام یک دفعه و عجولانه بازگشایی مدارس از بین رفت.

وی در جمع بندی این جلسه گفت: کمیسیون آموزش اعلام آمادگی کرد کمیته‌های متشکل از دو وزارت خانه بهداشت و آموزش و پرورش و کمیسیون بهداشت برای نظارت دقیق بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی تشکیل شود همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت خط تولیدی را برای تولید ماسک کودکان و دانش آموزان راه اندازی کنند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این دغدغه هم مطرح شد که مسئولیت مدنی اتفاقی که خدای ناکرده برای دانش آموزان رخ دهد، برعهده چه کسی است که باید این موضوع هم روشن شود.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.