دوشنبه، 5 آذر 1403

سکسکه مداوم؛ نشانه احتمالی ابتلا به کووید-۱۹

سکسکه مداوم؛ نشانه احتمالی ابتلا به کووید-۱۹
نتایج گزارشی که اخیرا در ژورنال پزشکی اورژانس آمریکا منتشر شده، نشان می‌دهد که سکسکه‌های مداوم می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به کووید-۱۹ باشد.

به گزارش رئابط عمومی سازمان نظام پزشکی به نقل از نشریه فوربس، پزشکان به دنبال مراجعه مردی ۶۲ ساله به بیمارستان با تجربه ۴ روزه سکسکه مداوم و همزمان، مثبت بودن نتیجه تست کرونا در او (بدون هیچ علامت دیگری)، هشدار دادند که این علامت می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا باشد. آنها هشدار دادند که اگر سکسکه توانایی شما در غذا خوردن، نفس کشیدن و یا خوابیدن را مختل کرده و به مدت طولانی و بیش از ۴۸ ساعت ادامه دارد، باید در اسرع وقت با پزشک خود تماس بگیرید.

سکسکه در اصل اسپاسم دیافراگم شماست. دیافراگم به عضله‌ای گفته می‌شود که زیر ریه‌ها قرار دارد. اگر به هر دلیلی این عضله دچار تحریک ناگهانی شود، عملکرد درست خود را از دست داده و دچار انقباض‌‌های غیرارادی می‌شود و در نتیجه آن، سکسکه بروز می‌کند. سکسکه در اکثر موارد یک مشکل گذرا و خوش‌خیم بوده و می‌تواند به دلایل زیادی از جمله نوشیدن نوشابه‌های گازدار یا مشروبات الکلی، مصرف برخی غذاها یا داروهای خاص و یا حتی استرس رخ دهد. بنابراین در صورتی که پس از مدت زمان کوتاهی سکسکه قطع شد، نیازی به نگرانی نیست.

به نظر می رسد لیست علائم احتمالی کووید-۱۹ طولانی‌تر می‌شود. تاکنون تب، سرفه، درد بدن، از دست دادن حس بویایی و چشایی و به تازگی سردرد از علائم رایج این بیماری بودند و حالا سکسکه مداوم هم به فهرست علائم اضافه شده است. سکسکه مدام همچنین می‌تواند نشانه‌ای از ابتلا به ذات‌الریه باشد.

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.