به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، آنتونیو گوترش در این پیام تصریح کرده است: فناوری اطلاعات می تواند به عنوان روزنه امید، میلیاردها انسان را در سراسر جهان به هم متصل کند.
وی افزود: در زمان همه گیری کووید ۱۹، این ارتباطات با عزیزان، با مدارس و دانشگاه ها، با محل های کار، با متخصصان مراقبت های سلامت و تدارکات ضروری – مهم تر از همیشه است.
گوترش ادامه داد: اتحادیه بین المللی مخابرات همکاری خود را با جامعه فناوری اطلاعات و ارتباطات و کارگزاری های سازمان ملل متحد برای کمک به مدیریت و پایان دادن به این بحران و بهبودی بهتر ادامه می دهد.
به گفته وی، فن آوری های جدید، از جی ۵ و داده های کلان گرفته تا رایانش ابری و هوش مصنوعی، ابزاری قدرتمند برای مقابله با چالش های مهم جهان، از جمله این بیماری همه گیر هستنداست. کسی نادیده انگاشته نشود یعنی هیچکس نباید بدون اینترنت باشد.
دبیرکل سازمان ملل متحد افزود: روز جهانی جامعه اطلاعات و ارتباطات به ما یادآوری می کند که همکاری بین المللی در زمینه فناوری دیجیتال برای کمک به غلبه بر کووید ۱۹ و دستیابی به دستور کار ۲۰۳۰ برای توسعه پایدار ضروری است.
انتهای پیام