ﺳﻪشنبه، 15 آبان 1403

شرایط انجام تست کرونا از مادران باردار و نوزاد آنها

شرایط انجام تست کرونا از مادران باردار و نوزاد آنها
یک پزشک فوق‌ تخصص نوزادان در خصوص نحوه و شرایط انجام تست کرونا از مادر باردار و نوزادش توضیحاتی ارائه کرد و گفت: رِنج واگیری بیماری کووید۱۹ در اطفال و کودکان حدودا یک تا ۵ درصد جمعیت دنیاست و ۳۰درصد از بیماران کرونا مثبت در تمام رده‌های سنی بدون علامت‌اند.

به گزارشاداره کل روابط عمومی به نقل از خبرگزاری ایسنا، دکتر ناصح در خصوص اینکه کدام مادر باردار کاندید بررسی‌های بیشتر در خصوص کووید19 است، گفت: مادری که طی ۱۴ روز گذشته در تماس با فرد مبتلا به کرونا بوده است باید مورد بررسی قرار گیرد و حتی اگر علامتی نداشته باشد باید ترجیحا دوبار تست PCR به فاصله حداقل ۲۴ ساعت انجام دهد. در صورت منفی شدن پاسخ تست می‌توان امیدوار بود مادر به کرونا مبتلا نشده و عوارضی برای جنین نخواهد داشت.

وی افزود: در صورتی که مادر باردار به بیماری کرونا مبتلا شده و بهبود یافته باشد، پس از بهبودی باید هر دو هفته یک سونوگرافی انجام دهد تا وضعیت جنین مورد بررسی قرار گیرد؛ چون این احتمال وجود دارد که بیماری ممکن است باعث تاخیر رشد داخل رحمی شده و سندروم زجر جنینی را به دنبال داشته باشد.

وی در خصوص مادران‌ مبتلا به بیماری کووید_۱۹ که زایمان می‌کنند، تصریح کرد: نوزاد به دنیا آمده از این مادر باید ۱۴ روز جدا از مادر نگهداری شود، اگر به هر دلیلی مادر مجبور به نگهداری از فرزندش است یا نمی‌توان نوزاد و مادر را در جایی مجزا از هم نگهداری کرد، حتما باید فاصله دو متر را میان نوزاد و مادر رعایت کنیم. 

بنابر اعلام کانال خبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وی افزود: در صورتی که نوزادی مشکوک به کرونا بود باید اگر علامت ندارد دو تست PCR به فاصله ۲۴ ساعت از او بگیریم و اگر تست منفی بود می‌توان گفت نوزاد بی خطر است. اگر نوزادی نیز علائم بیماری داشته باشد زمانی می‌گوییم می‌تواند ترخیص شود که به مدت سه روز تبش قطع شده باشد و حال عمومی مناسبی داشته باشد و دو تست منفی PCR از او گرفته شده باشد.

وی گفت: در خصوص موارد شدید بیماری نیز نیاز به مراقبت در بخش‌های ویژه است. درخصوص اطفال و نوزادان آمار و مستندات نشان می‌دهد احتمال ابتلا در این گروه کمتر است و اگر مبتلا شوند نیز علائم سبکی دارند، ما بیشتر نگران انتقال بیماری از آنها به سایرین هستیم. رِنج واگیری بیماری کووید۱۹ در اطفال و کودکان حدودا یک تا ۵ درصد جمعیت دنیاست و ۳۰درصد از بیماران کرونا مثبت در تمام رده‌های سنی بدون علامت‌اند.

انتهای پیام

مهدی محمدزاده امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.