جمعه، 2 آذر 1403

مدیر هماهنگی تعرفه دانشگاه علوم پزشکی تهران

۷۰درصد سهم سلامت کشور در بیمارستان ها هزینه می شود

۷۰درصد سهم سلامت کشور در بیمارستان ها هزینه می شود
مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: ۹ درصد از GNP کشور به حوزه سلامت اختصاص می یابد که ۷۰ درصد آن در بیمارستان ها هزینه می شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی به نقل از خبرگزاری مهر، جلسه بررسی وضعیت اقتصاد درمان مجتمع بیمارستانی یاس با حضور فاطمه داوری رئیس بیمارستان و جلال سعیدپور مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورای این مرکز برگزار شد.

سعیدپور، مدیریت منابع و مصارف را یکی از اولویت‌های دانشگاه و معاونت درمان خواند و گفت: در کشور ما ۹ درصد از GNP کشور به حوزه سلامت اختصاص می‌یابد که ۷۰ درصد آن در بیمارستان‌ها هزینه می‌شود که در مقایسه با سایر کشورهای جهان سهم بالایی است.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد کشور و محدودیت‌های تأمین منابع، یکی از مهم‌ترین اولویت‌ها در اداره بیمارستان‌ها استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود و کاهش هزینه‌های غیر ضروری است. گرچه در اقتصاد درمان در بخش دولتی نگاه سودجویانه مطرح نیست ولی به عنوان یک تکلیف شرعی و قانونی باید تا جایی که می‌توانیم در مدیریت بهینه منابع و مصارف بکوشیم.

مدیر هماهنگی امور بیمه، تعرفه و استاندارد دانشگاه علوم پزشکی تهران، با ارائه گزارشی تحلیلی از وضعیت اقتصاد درمان مجتمع بیمارستانی یاس، گفت: تحلیلی از عملکرد هر یک از مراکز درمانی تابعه به تفکیک و در مقایسه با عملکرد کل دانشگاه در سال‌های ۹۶ و ۹۷ در اداره اقتصاد درمان معاونت درمان بر مبنای نمودار پابن لاسو انجام شده که طی جلساتی در اختیار مسئولان بیمارستان‌ها قرار می‌گیرد تا پس از تفسیر دقیق هر یک از شاخص‌ها (وضعیت عملکرد تخت‌های بیمارستانی، ثبت اسناد در سامانه سپاس، تبادل اسناد الکترونیک، اعمال جراحی گلوبال در هر بیمارستان برای بهبود مدیریت منابع و مصارف مراکز خود از آن استفاده کنند. در این مسیر ما نیز در ستاد معاونت درمان دانشگاه در کنار مسئولان بیمارستان‌ها هستیم و هر کمکی بتوانیم انجام می‌دهیم.

وی در ادامه با اشاره به ضرردهی اعمال جراحی گلوبال طبق مطالعه انجام شده، افزود: اگر بیمارستان را به یک مجموعه زیانده دربیاوریم خدمات رسانی به بیماران مختل می‌شود. بخشی از این زیان دهی از انجام خدمات غیر ضروری به بیمارستان‌ها تحمیل می‌شود که با توجه مسئولان مراکز و بازنگری فرآیندها قابل اصلاح است. بخشی هم به ماهیت قانون گذاری این اعمال است که در معاونت درمان دانشگاه برای بازنگری تعرفه اعمال جراحی گلوبال با شورایعالی بیمه در حال رایزنی هستیم.

مهدی محمدزاده امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.