جمعه، 2 آذر 1403

برای کاهش وزن تعداد قدم هایتان را بشمارید

برای کاهش وزن تعداد قدم هایتان را بشمارید
اگر به دنبال راهی برای کاهش وزن هستید، دست از رژیم‌های سخت غذایی بکشید و به جای شمردن میزان کالری مصرفی در روز، از این به بعد تعداد قدم‌هایتان را بشمارید.


به گزارش وب ام دی (WebMd)، در میان انواع رژیم‌های  غذایی که وعده کاهش وزن می‌دهند، رژیم غذایی "گام" یک نسخه بسیار ساده پیش روی شما می‌گذارد: روزانه ۱۰ هزار قدم بردارید و از حجم غذاهای مصرفی خود در طی روز، ۲۵ درصد کاهش دهید. با این کار می‌توانید در هفته نیم تا یک کیلو وزن کم کنید.
رژیم غذایی گام یک برنامه مادام‌العمر برای کاهش وزن است و عوارض جانبی سایر رژیم های غذایی را ندارد. اصلی‌ترین قانون رژیم غذایی گام بر این نکته تاکید دارد: ایجاد تغییرات سبک و البته سالم در زندگی روزانه برای رسیدن به وزن ایده‌آل.
بنیانگذاران این برنامه در مرکز ملی کنترل وزن ایالات متحده (NWCR) تاکید می‌کنند که شما برای کنترل وزن نیازی به دوی ماراتن یا مصرف غذاهای خاص ندارید. فقط باید یک جفت کفش ورزشی مناسب بپوشید، یک گام‌شمار به همراه داشته باشید و روزانه ۲۰۰۰ هزار قدم معادل ۱۵ دقیقه راه بروید. هر روز به این میزان ۵۰۰ قدم اضافه کنید تا این تعداد به تدریج به ۱۰ هزار قدم برسد (۷۵ دقیقه پیاده‌روی در روز). البته نباید غذاهای سالم مانند میوه و سبزیجات، غلات سبوس‌دار، لبنیات کم‌چرب و پروتئین بدون چربی را فراموش کنید. اگر برای ۷۵ دقیقه وقت ندارید، لازم نیست همه مراحل پیاده‌روی را یکجا انجام دهید. اگر به پیاده‌روی علاقه ای ندارید،‌ رکاب بزنید. هر یک دقیقه رکاب زدن، معادل ۱۵۰ قدم پیاده‌روی است.
به گفته بنیانگذاران رژیم غذایی گام، اصلی‌ترین مرحله کاهش وزن، حفظ وزن کم شده است. اضافه کردن رژیم غذایی گام به عادات روزانه، به راحتی می‌تواند وزن را برای مدت طولانی در محدوده سالم نگه دارد.
کدام نوشیدنی‌ها به بهبود خواب شبانه کمک می‌کنند؟
کارشناسان توصیه می‌کنند که بزرگسالان میان سنین ۱۸ تا ۶۰ سال باید حداقل ۷ ساعت خواب شبانه داشته باشند.
به گزارش Healthline، این نکته ثابت شده که کاهش زمان خواب شبانه خطر ابتلا به افسردگی، دیابت، بیماری‌های قلبی و حتی مرگ زودرس را افزایش می‌دهد. اگرچه برای بسیاری از افراد بسیار سخت است که هفت ساعت خواب شبانه داشته باشند، با این حال مصرف برخی نوشیدنی‌ها، کیفیت خواب شبانه را افزایش می‌دهد:
چای بابونه یکی از این نوشیدنی‌ها است. مصرف ۴۰۰ میلی‌گرم از این نوع چای به مدت ۲۸ روز متوالی، کیفیت خواب را به میزان قابل توجهی بهبود می‌بخشد. بابونه به رفع علائم اضطراب نیز کمک می‌کند. چای نعناع نیز نوشیدنی قدرتمندی برای مبارزه با بی‌خوابی است. مصرف این نوشیدنی منجر به کاهش مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه می‌شود و خواب شبانه را راحت‌تر می‌کند.
یک ساعت قبل از خواب شیر گرم را امتحان کنید. تریپتوفان موجود در شیر گرم به طور طبیعی سطح سروتونین را که هورمون مرتبط با احساس شادی است، افزایش می‌دهد. سروتونین باعث افزایش تولید هورمون تنظیم‌کننده خواب یعنی ملاتونین نیز می‌شود.
شیر بادام گزینه دیگر است. این نوشیدنی نیز سرشار از منیزیم، ملاتونین و تریپتوفان است. در سال‌های اخیر از منیزیم برای درمان بی‌خوابی بخصوص در افراد مسن، استفاده شده است.
اسموتی موز و بادام را فراموش نکنید. موز علاوه بر تریپتوفان و منیزیم، پتاسیم زیادی دارد. پتاسیم و منیزیم ماهیچه‌ها را شل کرده و به کاهش علائم بی‌خوابی کمک می‌کند.
سکته مغزی بیشتر سراغ قدبلندها می‌رود
پزشکان هشدار داده‌اند کسانی که قدی بلندتر از ۵.۷ فوت (۱۷۴ سانتی‌متر) دارند، بیشتر در معرض سکته مغزی قرار می‌گیرند.
به گزارش نشریه بریتانیایی سان، افزایش قد خطر ابتلا به ضربان قلب نامنظم یا همان فیبریلاسیون دهلیزی و در نهایت سکته مغزی و نارسایی قلبی را افزایش می‌دهد.
فیبریلاسیون دهلیزی عارضه‌ای است که می‌تواند منجر به افزایش ضربان قلب شود. این بیماری حدود یک میلیون بریتانیایی را درگیر خود کرده است. فیبریلاسیون دهلیزی در افراد بالای ۶۵ سال شایع‌تر است و می‌تواند در نتیجه نوشیدن بیش از حد الکل و استعمال دخانیات نیز رخ دهد. فشار خون بالا و دیابت، از دیگر عوامل خطر ابتلا به این عارضه هستند.
 اکنون متخصصان دانشگاه پنسیلوانیا معتقدند که شاخص قد می‌تواند به تشخیص زودرس و غربالگری بیماران در معرض فیبریلاسیون دهلیزی و نارسایی‌های قلبی کمک کند. به گفته آنها هر اینچ افزایش قد، خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را ۳ درصد افزایش می‌دهد.
یافته‌های متخصصان دانشگاه پنسیلوانیا روز شنبه در نشست علمی انجمن قلب آمریکا در فیلادلفیا ارائه خواهد شد.
ویتامین C از آنفلوآنزا پیشگیری نمی‌کند!
اعتقاد بر این‌که ویتامین C می‌تواند از آنفلوآنزا پیشگیری کند، برای چندین دهه، یک افسانه بوده است.
به گزارش نشریه اینسایدر (Insider)، بسیاری از افراد برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفلوآنزای قریب‌الوقوع، انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می‌کنند. اما به گفته متخصصان آمریکایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری‌های فصلی را کاهش می‌دهد و نقشی در جلوگیری از بروز آنها ندارد.
متخصصان تاکید می‌کنند که اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می‌خواهید از بیماری‌های فصلی جلوگیری کنید، ویتامین C کار زیادی نمی‌تواند برای شما انجام دهد. اما اگر بیمار هستید، داستان کمی متفاوت خواهد بود. بدن شما به عنوان یک بزرگسال روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C  نیاز دارد اما اگر می‌خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوآنزا و شدت آن را کاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی‌گرم از این ویتامین را مصرف کنید.
 
یک عدد پاپایای کوچک تقریبا ۹۶ میلی‌گرم از این ویتامین را در خود جای داده است و یک فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز ۱۱۷ میلی‌گرم ویتامین C دارد.
عوارض جانبی مصرف بیش از حد این ویتامین را نادیده نگیرید. مصرف بیش از ۲۰۰۰ میلی‌گرم از این ویتامین در روز، خطر مشکلات گوارشی مانند تهوع و شکم درد را افزایش می‌دهد. همچنین خطر تشکیل سنگ کلیه در اثر مصرف بیش از حد این ویتامین بالا می‌رود.

انتهای پیام

 

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

جواد سلطانمحمدی یکشنبه, 03 آذر,1398 18:43
این نشان از اهمیت شاخص های انتروپومتریک و کینزیولوژیک در تنظیم شاخص توده بدنی(BMI) و سلامت وزنی دارد.