عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که توجه به صنعت گردشگری سلامت می تواند درآمد زایی بالایی برای نظام سلامت داشته باشد؛گفت: زیرساختهای گردشگری سلامت در کشور ما مغفول واقع شده و این درحالی است که جامعه پزشکی از توان بالایی در ارائه خدمات توریسم درمانی برخوردارند.
دکتر بهنام عباسیان عضو شورای عالی سازمان نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار این سازمان با اشاره به این که در تمام کشورهای توسعه یافته به توریسم درمانی به عنوان یک صنعت درآمد زا نگریسته می شود؛ بیان کرد: پزشکی ایران از توان و ظرفیت بالایی در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به گردشگران سلامت برخوردار است اما وجود دلالان و عدم توجه از سوی سازمان های مربوطه موجب شده تا سهم ایران از گردشگری سلامت بسیار ناچیز باشد.
وی افزود: اگر نظام سلامت و در راس آن وزارت بهداشت پایگاههای اطلاعاتی خوبی را در زمینه توریسم درمانی ارائه کند و با همکاری وزارت امور خارجه و سازمان نظام پزشکی اقدام به ایجاد دهکده های سلامت به منظور ارائه خدمات گردشگری سلامت داشته باشد ، می توان درآمد خوبی را به سیستم بهداشتی و درمانی کشور تزریق کرد.
وی با اظهار تاسف از این که وزارت بهداشت شفاف سازی های لازم را در این زمینه انجام نداده است، تصریح کرد: ایران از نظر شرایط اقلیمی و اجتماعی پتانسیل های لازم را در جذب گردشگر سلامت دارد و با ایجاد پایانه های سلامت در مناطق مرزی می توان به صورت قانونمند ، توریسم سلامت جذب کرد.
عضو شورای عالی نظام پزشکی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت با همکاری وزارت امورخارجه و سازمان نظام پزشکی به عنوان متولی تعرفه گذاری در عرصه توریسم درمانی می تواند از پتانسیل بخش خصوصی در این عرصه استفاده کرده و با جذب توریسم سلامت علاوه بر نشان دادن ظرفیت و توان بالای پزشکان ایرانی ، مبالغ قابل توجهی را به نظام سلامت تزریق کند.
عباسیان وجود دلالان در عرصه توریسم درمانی را یک آفت دانست و گفت: سازمان نظام پزشکی به عنوان متولی بخش خصوصی می تواند به این موضوع ورود کرده و با همکاری و هماهنگی اداره گردشگری وزارت بهداشت ، مجاری قانونی را برای ورود گردشگران سلامت مهیا کند.
انتهای پیام