شنبه، 1 دی 1403

رییس نظام پزشکی بوشهر:

پزشکان به ناحق مورد هجمه قرار گرفته‌اند

پزشکان به ناحق مورد هجمه قرار گرفته‌اند
رییس سازمان نظام پزشکی بوشهر با بیان این که شفاف ترین قشر برای پرداخت مالیات پزشکان هستند،گفت : میزان درآمد پزشکان کاملاً رصد مالیاتی می‌شود، پزشکان معترض هجمه به وجود آمده هستند و نظام پزشکی نیز در حال بررسی موضوع است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی؛دکتر سید حسن معینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به طرح جدید الزام استفاده از پایانه فروشگاهی عنوان کرد: ۱۶ درصد از پزشکان استان بوشهر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند، با این حال باید اعتراضات صنفی پزشکان و دلایل این قشر را بررسی شود، پزشکان همیشه مالیات را پرداخت می کرده اند و معتقدند که به ناحق مورد هجمه قرار گرفته اند.

وی در توضیح اینکه میزان درآمد پزشکان کاملاً رصد مالیاتی می‌شود، گفت: کاملا مشخص است که پول ها از اداره بیمه می آید، تعداد مریض ها نیز مشخص است و پول برگه های بیمه تا زمانی که مالیات از آن کسر نشود پرداخت نمی شود.

رییس سازمان نظام پزشکی بوشهر تاکید کرد: شفاف ترین قشر برای پرداخت مالیات پزشکان هستند، چه پزشکانی که حقوق می گیرند و چه آنها که مطب دارند و یا به اتاق عمل می روند ابتدا مالیات کسر می شود و بعد حق الزحمه ایشان پرداخت می شود. منتها در این میان تعداد خیلی کمی، شاید در حدود یک یا دو درصد پزشکان کارتخوان ندارند –این در حالی است که بالای ۹۸ درصد پزشکان دارای کارتخوان هستند- و این موضوع قابل رصد است.

معینی خاطرنشان کرد: وصل شدن کارتخوان به سیستم اداره مالیات مسئله دیگری است چون تمام پولی که در مطب به دست می آید درآمد پزشک نیست که از آن مالیات کسر شود. برای مثال در تزریق ژل یا بوتاکس که پزشک انجام می دهد ۶۰ یا ۷۰ درصد آن سرمایه اولیه و هزینه هایی چون حقوق منشی است و کاملا دستمزد نیست. پزشکان به این امر و هجمه به وجود آمده معترض هستند و نظام پزشکی نیز در حال بررسی این موضوع است.

این مسئول در خصوص نگرانی های مربوط به کمبود پزشک در استان بیان کرد: اگر سیستم به این شکل پیش برود نگرانی کمبود پزشک در بوشهر نداریم و اگر طراحی دیگری مانند پزشک خانواده برای سیستم پزشکی انجام شود آن زمان ممکن است با کمبود روبرو شویم. خوشبختانه با تلاش دانشگاه علوم پزشکی در سالیان اخیر متخصصان زیادی را وارد استان کرده ایم و در حال حاضر نیز در اقصی نقاط استان همه تخصص ها را داریم.

وی با اشاره به تخلفات پزشکان و پرونده های قصور پزشکی گفت: پس از تشکیل پرونده ها در سازمان نظام پزشکی یعنی در صورتی که شاکی موجود باشد، توسط دادستان بررسی شده و سپس دادستان تشخیص می دهد که آیا این پرونده قابلیت طرح را دارد یا خیر. اگر هم دادستان تشخیص دهد که قابلیت طرح ندارد اما شخص معترض همچنان اعتراضش باقی باشد وارد هیئت بدوی متشکل از هفت پزشک، پزشک قانونی و اعضای دیگر است می شود که پرونده را بررسی و سپس رای را صادر می کنند که اگر حق با شاکی باشد تعیین می شود که پزشک چند درصد قصور کرده و یا اینکه پزشک کارش را درست انجام داده است.

رییس نظام پزشکی بوشهر ادامه داد: اگر شاکی رای را قبول نداشت می تواند اعتراض خود را طرح کرده تا به هیئت تجدیدنظر ارجاع داده شود. در این هیئت ۹ نفر متخصص، قاضی دادسرا و نماینده پزشک قانونی حضور دارند و پرونده بررسی و رای صادر می شود که می تواند رای هیئت بدوی را بشکند و یا اینکه تاییدکننده آن باشد. باز هم اگر طرفین به این رای در استان رضایت ندادند می توانند در شورای عالی تهران شکایت خود را طرح کنند.

سید حسن معینی یادآور شد: ذات پرونده های پزشکی به این صورت است که توسط متخصصین مربوطه به دقت بررسی شود که این فرآیند زمان بر است ولی اکثر پرونده ها در مدت زمان بین شش ماه تا یک سال به نتیجه رسیده و حکم صادر و اجرا می شود.

وی با اشاره به پرونده های تشکیل شده در استان اظهار کرد: از ابتدای سال حدود ۹۲ پرونده در استان بوشهر تشکیل شده که به ۷۰ پرونده رسیدگی شده است، البته از سنوات گذشته نیز پرونده هایی باقی مانده است. برای نمونه پرونده هایی داریم که به علت فوت بیمار و روند اداری دو یا ۳ سال طول کشیده و یا در نوبت کارشناسی مانده است، ولی بیش از ۸۰ درصد پرونده ها در عرض یک سال به نتیجه می رسند.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.