پنجشنبه، 4 بهمن 1403

اداره مجتمع های درمانی با سرمایه افراد غیر پزشک

اداره مجتمع های درمانی با سرمایه افراد غیر پزشک

نایب‌ رئیس اول شورای‌عالی نظام پزشکی، نسبت به همکاری بدون قرارداد همکاران جوان با مجتمع های پزشکی و دندانپزشکی که عمدتا توسط افراد غیر پزشک، راه اندازی و اداره می شوند، هشدار داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی نظام پزشکی دکتر عزت اله گل علیزاده، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: مدتی است که افرادی خارج از جامعه پزشکی با سرمایه گذاری در راه اندازی مراکز درمانی به ویژه مراکز دندانپزشکی، از همکاران جوان بدون عقد قرارداد در این مراکز استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: مدتی است که گزارش‌ها و شکایت‌هایی از پزشکان و دندانپزشکان شاغل در این قبیل مراکز درمانی و دندانپزشکی در شورای حل اختلاف داریم که لازم است همکاران جوان پزشک و دندانپزشک، بدون قرارداد با این قبیل مراکز همکاری نکنند.

نایب رئیس اول شورای عالی نظام پزشکی، با عنوان این مطلب که تبعات حقوقی این شکایت‌ها متوجه همکارانی است که در این قبیل مراکز مشغول کار هستند، گفت: لازم است همکاران جوان حتماً قرارداد ببندند و از شرایط کاری آنجا مطلع و آگاه باشند، زیرا باید جوابگوی مسائل و مشکلات این قبیل مراکز باشند.

گل علیزاده با اشاره به روند رو به رشد آمار شکایت‌ها به شوراهای حل اختلاف، افزود: از رئیس کل و رؤسای نظام پزشکی‌ها درخواست دارم شرایطی فراهم کنند تا از بروز هر گونه مشکل برای این دسته از همکاران جوان جلوگیری شود.

وی با اشاره به حضور مشاورین حقوقی و نیز وجود دفاتر حقوقی در سازمان مرکزی و بسیاری از نظام پزشکی شهرستان‌ها، ادامه داد: همکاران می‌توانند برای اخذ مشاوره و آگاهی از مسائل حقوقی که بر آنها مترتب می‌شود، به نظام پزشکی‌ها مراجعه کنند.

گل علیزاده افزود: از رئیس کل سازمان، همکارانم در نظام پزشکی‌ها و نیز معاونت درمان وزارت بهداشت درخواست دارم تا در جهت پیشگیری و جلوگیری از چنین سواستفاده هایی ورود کرده و اقدامات لازم را انجام دهند.

نایب رئیس اول شورای عالی نظام پزشکی، در ادامه به همکاری سازمان نظام پزشکی و قوه قضائیه در راه اندازی شوراهای حل اختلاف ویژه امور پزشکی در محل سازمان‌های نظام پزشکی اشاره کرد و افزود: هدف از راه اندازی این شوراها تحقق دادرسی سریع، ساده و آسان است.

وی به ماده یک دستورالعمل تشکیل شوراهای اختلاف ویژه امور پزشکی اشاره کرد و ادامه داد: به استناد ماده یک همین دستورالعمل این شورا صلاحیت دارد تا نسبت به رسیدگی و حل و فصل اختلافات اعضای جامعه پزشکی با یکدیگر و همچنین اختلافات جامعه پزشکی با سایر اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی اقدام نماید.

گل علیزاده افزود: دفاتر این شوراها در نظام پزشکی‌های استان‌ها مستقر است و همکاران می‌توانند شکایت خود را از این طریق پیگیری کنند.

وی افزود: اگر از همکاری شکایت شود و او در نهایت تبرئه گردد، قاعدتاً به جهت وقتی که از وی گرفته می‌شود می‌تواند از طریق این شورا پیگیر حقوق از دست رفته خود باشد، که لازم است این مهم به نحو مقتضی هم به همکاران و نیز شاکیان آنها که بعضاً دنبال سو کردن (SUE) هستند، اطلاع رسانی شود. همچنین اگر جامعه پزشکی از کارفرما یا مستأجر خود در حوزه پزشکی و غیر پزشکی شکایتی داشته باشد می‌تواند از طریق شورای حل اختلاف ویژه امور پزشکی، پیگیری کند.

انتهای پیام

زهرا رحیمی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.