به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام پزشکی، دکتر علیرضا زالی در این مراسم گفت: توجه به رشته بسیار مهم ایمپلنتولوژی با محوریت "چالشها و تهدیدها" در این کنگره نشاندهنده اهمیت علمی، تکنیکی و جایگاه مهارتی آن است.
|
|
وی با بیان اینکه هماکنون امید به زندگی در ایران حدود 73 سال و در حال فزونی است، افزود: اکنون سن امید به زندگی عاری از بیماری در کشورمان 63 سالگی ثبت شده است که تا این سن هموطنان بدون بیماری جدی به زندگی خود ادامه میدهند و با افزایش سن نیازهای آنان به درمانهای مختلف تخصصی و فوق تخصصی افزایش مییابد.
رییس کل سازمان نظام پزشکی گفت: مهمترین قربانیان سوانح و تصادفات رانندگی نسل جوان به شمار میروند که در این میان جایگاه تخصصی ایمپلنتولوژی جهت رفع مشکلات این دسته از افراد بسیار کاربردی است.
حوی با بیان اینکه در دندانپزشکی باید فهم جامعالاطراف به فیزیولوژی و آسیبشناسی بافت وجود داشته باشد، افزود: توجه به ویژگیهای مطلوب عملکردی دهان و دندان، آمادگیهای قبل و بعد جراحیهای پیشرفته ایمپلنت، بیماریهای زمینهای، مراقبتهای بعدی و بهداشت دهان و دندان همچنین جنبههای زیبایی شناختی از ابعاد مهم درمانی محسوب شده که نیاز به همکاری متخصصان رشتههای مختلف پزشکی و دندانپزشکی را افزایش میدهد.
زالی گفت: تغییرات دموگرافی بدن و سالمندی در سالهای آینده از یکسو و شیوه تغذیه از سوی دیگر موجب شده است تا برای سالهای آتی خدمات دندانپزشکی را بر پایه دیدگاههای "پیشگیری مقدم بر درمان" بدانیم و در این مسیر بیشک دندانپزشکان جوان نقش موثری برعهده دارند.
وی با اشاره به اهمیت جذابیتهای منطقهای و فرا ملی در رشته دندانپزشکی، تاکید کرد: موفقیتهای آینده حاصل ظرفیتسازی برای نیروهای جوان است و در این مسیر توجه به ظرفیتهای علمی و دانشگاهی، برگزاری همایشهای داخلی و بینالمللی و توجه به گردشگری سلامت در دندانپزشکی با وجود ارزان و کیفی بودن خدمات در کشورمان، نقش تعیینکننده خواهد داشت.
رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به افقهای نوین پیشرو گفت: همکاران دندانپزشک کشورمان در رشته ایمپلنتولوژی تاکنون به دستاوردهای ارزشمندی نائل آمدهاند که بیشک با حضور استادان عالیقدر بینالمللی و داخلی در این همایش و انتقال تجارب، امیدواریم در آینده نزدیک به توفیقات ارزشمندی دست یابیم.
وی در پایان ضمن تقدیر از انجمن ایمپلنتولوژی ایران (IAI) و گروه بینالمللی ایمپلنتولوژی (ITI) به دلیل برگزاری این کنگره علمی دو روزه از هفت استاد سخنران خارجی و هشت استاد سخنران داخلی با تقدیم هدایایی به رسم یادبود تجلیل کرد.
دکتر زالی به همراه معاون رفاهی، اجتماعی و مشاور اقتصادی سازمان نظام پزشکی کشور جهت بازدید از پروژههای رفاهی ویژه جامعه پزشکی در کیش حضور خواهد داشت. کنگره بینالمللی ایمپلنت جزیره کیش که روز گذشته با حضور 600 میهمان در مرکز همایشهای این جزیره آغاز به کار کرده بود، عصر دیروز جمعه 15 آذرماه 92 به کار خود پایان داد.
|