مدیرکل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس طی نامه ای خطاب به ریاست کل سازمان نظام پزشکی به بعد تاثیر گذار سلامت معنوی به عنوان قلب نظام سلامت کشور و اهمیت نهادینه نمودن آن جهت ارتقاء کیفیت خدمات و پیشگیری از آسیب های حاصل از مغفول ماندن این بعد ویژه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازما ن نظام پزشکی دکتر محمد اسماعیل مطلق مدیر کل دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در نامه ای خطاب به دکتر زالی ریاست کل سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که اداره سلامت معنوی این دفتر از نظرات ، انتقادات و پیشنهادات اساتید ،کارشناسان ، صاحبنظرات و علاقه مندان این حیطه استقبال می کند به بعد بسیار تاثیر گذار سلامت معنوی به عنوان قلب نظام سلامت کشور واهمیت نهادینه نمودن آن جهت ارتقاء کیفیت خدمات و پیشگیری از آسیب های حاصل از مغفول ماندن این بعد ویژه تاکید کرد.
در بخشی از ماهنامه سلامت معنوی دفتر سلامت جمعیت ، خانواده و مدارس وزارت بهداشت آمده است : بشر همچنان که به غذای جسم نیاز دارد ، بیش از آن به غذای روح نیازمند است و برای جسمی ارزش قائل می شویم که روح و روانش زنده بوده و به کمالات راه پیدا کرده باشد.
اساسا آموزه های دینی برای رساندن روح و روان آدمی به کمالات معنوی است و در این میان دعا بهترین وسیله برای زنده نگه داشتن روح و رساندن بشر به آن چیزی است که خالق از او خواسته است .
با سلامت معنوی ، زنگار روح برگرفته و به عالم بالا پر می کشد و با اکسیر دعا ، مس وجود به زرِ عبودیت پیونده خورده و خدایی می شود .
سلامت معنوی وضعیتی هدفمند و معنادار از حیات انسانی است که حاصل ایمان و اعتقاد و ارتباط فرد به قدرت و کمال لایتناهی الهی و زندگی ابدی پس از مرگ است .
سلامت معنوی منجر به ایجاد نشاط ، امید ، رضایتمندی ، اطمینان قلبی ، آرامش و داشتن قلب سلیم در فرد و رستگاری در دنیا و آخرت شده و ارتباط پویایی مبتنی بر مکارم اخلاق ، عشق و محبت با خود ، دیگران و جهان پیرامون ایجاد می کند .
گفتنی است که فایلهای این ماهنامه سلامت معنوی در آدرس http://health.behdasht.gov.ir و telegram.me/spiritualhealth نیز قابل دسترس است.
انتهای پیام