عضو شورای عالی نظام پزشکی با گلایه از این که تسهیلات رفاهی برای ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق محروم برای دندانپزشکان در نظر گرفته نشده است گفت : حقوق و کارانه پایین انگیزه ارائه خدمت به بیماران را در این مناطق از بین می برد.
دکتر بهنام عباسیان عضو دندانپزشک شورای عالی نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار نظام پزشکی؛ با اشاره به افزایش تعداد فارغ التحصیلان رشته دندانپزشکی اظهار داشت: دندانپزشکانی که پس از فارغ التحصیلی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دهان و دندان به مناطق محروم میروند با مشکلات عدیدهای از جمله نبود تجهیزات کافی برای ارائه خدمات به بیماران مواجه هستند.
وی با اشاره به این که دندانپزشکان مناطق محروم و دور افتاده از تسهیلات رفاهی کافی برای گذران زندگی خود برخوردار نیستند، افزود: این دندانپزشکان با تجهیزات کم در مراکز درمانی دولتی به ارائه خدمات میپردازند و پروانه برای تاسیس مطب خصوصی نیز به آنها داده نمیشود و با یک شیفت کار نمیتوانند امورات زندگی خود و خانواده شان را بگذرانند.
وی ادامه داد: دندانپزشکان برای ساماندهی نیازهای مردم به مناطق محروم فرستاده میشوند، اما هیچ زیرساخت و امکاناتی برای آنها در نظرگرفته نمیشود و حتی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این مناطق تنها کشیدن دندان و طرح وارنیش فلوراید برای گروههای هدف در نظرگرفته شده است.
عضو دندانپزشک شورای عالی نظام پزشکی تصریح کرد: میزان پوسیدگی دندانها در مردم مناطق محروم بالاست و به درمانهای تخصصی نیاز دارند، اما به دلیل نبود امکانات و تجهیزات لازم دندانپزشکانی که به این مناطق فرستاده میشوند نمیتوانند خدمات لازم را به بیماران ارائه دهند.
عباسیان عنوان کرد: در حق دندانپزشکانی که در مناطق محروم برای ارائه خدمات به مردم مشغول به فعالیت هستند، اجحاف شده است و در نظر گرفتن حقوق و کارانه کم انگیزه ارائه خدمت را در این قشر زحمتکش از بین میبرد.
وی یادآور شد: دولت باید به منظور افزایش جاذبه ماندگاری دندانپزشکان در مناطق محروم تسهیلاتی را در نظر بگیرد ضمن آن که امکانات و تجهیزات کافی برای ارائه خدمات درمانی دهان و دندان به مردم نیازمند این مناطق هم مد نظر قرار دهد.
انتهای پیام / ر
(استفاده از خبر با ذکر منبع بلامانع است)